• Despre
  • Publicitate
  • Echipa
    • Darius
    • Gabriel
    • Razvan
    • Alex
    • Cristian
  • Abonare

Arena IT

Stiri IT | Blog hardware, software, evenimente IT

Oferta Acer Nitro 7
Oferta Acer Nitro 7
Black Friday - reducere Mac PDF Editor
  • Home
  • Hardware
    • Previews
    • Reviews
    • Stiri
  • Software
    • Reviews
    • Stiri
  • Jocuri
    • Reviews
    • Stiri
  • Internet
  • Stiinta
  • Auto
    • Reviews
    • EV reviews
  • Diverse
    • Editorial
    • Evenimente IT
  • Black Friday 2019
« Google a lansat Android 5.1
RDS face un anunt amuzant: cresc vitezele pe mobil »

CONCURS: castiga un router Asus RT-AC87U + Review

10.03.2015 19:02 | Darius Articole Speciale Hardware Reviews

Ti-a placut?

Share articol ArenaIT

Acum ceva timp a ajuns si pe la noi probabil cel mai puternic router wireless pentru acasa (home use) de pe piata: Asus RT-AC87U, un router care are si un pret destul de mare de aproximativ 1100 RON. L-am testat, am tinut cont de intrebarile voastre, si astazi dam drumul unui review care este si fisa noastra pentru participarea la BlogWars, un duel fata in fata cu alt blog de tehnologie.

Partea interesanta, care o sa va bucure pe voi, e ca puteti castiga acest monstru de router prin tragere la sorti. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa cititi review-urile ambilor participanti si sa votati unul dintre ele.

blogwars-ac87u-home1

Pentru votare si, implicit, inscriere la concurs trebuie sa intrati pe pagina dedicata acestuia. Inscrierile sunt deschise pana pe 23 martie ora 12.00.

Ca o mica introducere, inainte sa va prezint specificatiile, trebuie sa va spun ca Asus RT-AC87U este un monstru de router, cam din orice unghi te-ai uita. E mare la propriu, e mare la figurat, adica la capitolul performante. Dar, pe de alta parte, eu cred ca iese foarte bine in fata si pentru ca se tine mult mai bine de cuvant cand vine vorba de specificatii, iar inscrisurile de pe cutie nu sunt doar paguba pentru tusul din imprimanta, cum se intampla pe multe produse din aceasta categorie.

Specificatii

  • 4 porturi LAN Gigabit, 1 port WAN tot Gigabit
  • latime de banda maxima de 2400 Mbps pe wireless: pana la 1734 Mbps pe 802.11 ac (cumulat) si pana la 600 Mbps pe 802.11 n – TurboQAM
  • 4 antene externe pregatite sa acopere o suprafata de pana la 465 metri patrati
  • dual-band: 2.4 GHz si 5 GHz
  • un port USB 2.0 si un port USB 3.0, pot fi folosite pentru orice: stocare, imprimanta sau router 3G (stick)
  • doua procesoare, patru nuclee: unul dual core la 1 GHz pentru frecventa de 2.4 GHz si unul tot dual core, la 1.2 GHz, pentru frecventa de 5 GHz

Ambalaj, design si constructie, instalare si configurare

Instalare. M-am gandit sa incep chiar cu ultimul capitol din subtitlu, pentru ca sunt cele mai putine lucruri de spus. I-am montat antele, i-am bagat cablul in portul WAN, l-am bagat in priza si cam asta a fost tot cu instalarea fizica, la fel ca la orice alt router. Partea de configurare se poate face pe wireless, fara niciun fel de CD, din cateva clickuri, folosind wizard-ul.

Ambalaj. Vine intr-o cutie mare, cam cat cea a unui laptop de 12 inch. Inauntru gasesti: routerul, cele patru antene, un alimentator, un cd, o carte si un cablu UTP.

Design si constructie. Cum va spuneam si la inceput, routerul asta e mare, cel mai mare router pe care l-ati vazut vreodata. Insa arata bine, inspira performanta si profesionalism prin design-ul de avion de lupta. Totusi, poate incurca daca nu ai un loc dedicat pentru el si trebuie sa-l pui pe mobila sau birou.

DSC_0118
DSC_0119
DSC_0122
DSC_0138
DSC_0140
DSC_0142
DSC_0145
DSC_0151
DSC_0156
DSC_0161
DSC_0163
DSC_0165
DSC_0168
DSC_0179
DSC_0214

La capitolul „constructie” apreciez existenta butonului „LED” din stanga, care opreste lumina puternic albastra a acestora. O functie pe care mi-ar placea sa o gasesc pe absolut toate electronicele. Langa el este un alt buton care permite oprirea Wi-Fi-ului.

In dreapta gasim, ascuns sub un capac de cauciuc, portul USB 3.0. USB-ul 2.0 e in spate. Era util, poate, ca amandoua sa fie in spate. In ideea in care in 2.0 pui o imprimanta sau un router 3G iar in 3.0 un HDD extern permanent si nu vrei cabluri care sa te incurce in fata routerului.

Tot pe spate gasim si restul porturilor: LAN-urile, WAN-ul, un buton mic de reset si unul de WPS.

Performante Internet: pe fir si wireless + acoperire

Performante pe fir. E cam evident, nu prea ai avea de ce sa testezi performantele pe fir la un router care costa 1100 RON in conditiile in care exista unele la o treime din pret care duc lejer 800 – 900 Mbps pe PPPoE. Asadar, nu m-am stresat foarte tare cu acest aspect, mai ales ca acasa am Digi FiberLink 200. Insa am citit cateva review-uri pe la altii si un lucru e clar: daca ai Digi FirberLink 1000 atunci cu routerul Asus RT-AC87U  poti sa te astepti la viteze de aproximativ 930 Mbps.

Performante wireless. Am fost totusi curios sa testez performantele pe conexiunea fara fir. Avand in vedere ca nu am un laptop cu placa Wi-Fi care sa stie standardul 802.11 ac am cerut in teste si un adaptor care sa faca fata routerului. Am primit un Asus USB-AC56 Wireless-AC1300, dual-band, pe USB 3.0 pe care l-am incercat atat pe laptopul din dotare cat si pe statia de lucru. Performantele au fost urmatoarele, dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos.

 

Test 2.4 GHz cu adaptorul 802.11ac in laptop
Test 2.4 GHz cu adaptorul 802.11ac in laptop
Test 2.4 GHz cu placa 802.11n din laptop
Test 2.4 GHz cu placa 802.11n din laptop
Test 2.4 GHz cu placa 801.11n din laptop si roterul din dotare
Test 2.4 GHz cu placa 801.11n din laptop si roterul din dotare
Test 5 GHz cu adaptorul 801.11ac in laptop
Test 5 GHz cu adaptorul 801.11ac in laptop
Test 5 GHz cu adaptorul 801.11ac in PC
Test 5 GHz cu adaptorul 801.11ac in PC

Teoretic descrierile de sub poze ar trebui sa spuna totul dar sa le mai explic putin. Am testat cu adaptorul pus in laptopul din dotare pe 2.4 GHz si pe 5 GHz si am testat cu acelasi adaptor si pe PC. De asemenea, am testat si fara adaptor, doar cu placa de retea din laptop, care este 802.11 n si se conecta la router la 300 Mbps. Nu stiu din ce motiv pe 2.4 GHz placa din laptop se comporta mai bine decat cea de pe USB 3.0, care teoretic era mai rapida si la care conexiunea realizata era net mai mare.

Tot in alte teste am citit si faptul ca, daca ai parte de o placa wireless si mai buna, una pe PCI-Express cu antene externe, poti atinge viteze de pana la 580 Mbps.

Acoperire wireless. Acum, daca tot vorbim de performantele wireless trebuie sa trecem un pic in revista si acoperirea. Locuiesc la ultimul etaj, intr-un bloc cu 5 etaje, la mansarda. Va spun din capul locului ca routerul meu are semnal chiar si in fata blocului, daca am vedere la apartament. Ma asteptam ca acelasi lucru sa se intampla si cu monstrul de la Asus. Si asa a si fost, motiv pentru care am reusit sa fac cateva teste, pe 5 GHz, cu telefonul. Ok, nu-s viteze extraordinare dar vorbim de o acoperire destul de mare. Dupa care, neavand un apartament mare, am incercat sa mai masor acoperirea folosindu-ma de casa scarii. Am prins semnal incepand cu etajul 3 spre 4. Nu e rau deloc. Testele mai jos.

Test viteza din fata blocului
Test viteza din fata blocului
Test viteza de la etajul 3 spre 4
Test viteza de la etajul 3 spre 4
Test viteza din casa
Test viteza din casa

Performante USB: pe fir si wireless

In ultima vreme tot mai multe routere vin cu port USB in dotare. Fie ca e vorba de un port USB 2.0 sau USB 3.0 majoritatea au aceeasi problema: procesorul e prea slab pentru a putea sustine viteze de copiere demne de anul 2015. Nu este cazul si daca vorbim despre acest router pentru ca, in sfarsit, am reusit sa ating viteze bune cand am copiat pe un HDD extern conectat la router. In sfarsit routerul poate fi folosit si pe post de NAS, caz in care incepe sa-si merite tot mai mult pretul.

Copiere de pe USB 3.0 prin cablu
Copiere de pe USB 3.0 prin cablu
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 2.4 GHz folosind adaptorul
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 2.4 GHz folosind adaptorul
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 2.4 GHz folosind placa din laptop - 802.11n
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 2.4 GHz folosind placa din laptop – 802.11n
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 5 GHz folosind adaptorul
Copiere de pe USB 3.0 prin Wi-Fi 5 GHz folosind adaptorul
Copiere pe USB 3.0 prin Wi-Fi 5 GHz folosind adaptorul
Copiere pe USB 3.0 prin Wi-Fi 5 GHz folosind adaptorul

Asadar, dupa cum vedeti, am facut in general teste de citire de pe USB 3.0 (HDD extern conectat la acesta) prin Wi-Fi in diferite conditii. Ultimul este practic un test de scriere prin Wi-Fi 5 GHz folosind adaptorul conectat la PC si descarcand un fisier de pe torrent. Cum va spuneam, viteze foarte bune.

Failover si alte utilitare

Failover: WAN si 3G. O functie extrem de interesanta pe care orice router un pic mai scump ar trebui sa o aiba e cea de failover. Ceea ce face ea e destul de simplu: iti permite sa setezi o a doua conexiune de Internet in cazul in care prima, cea principala, cade. Routerul Asus RT-AC87U permite acest lucru in doua moduri: fie setand al doilea WAN ca fiind un port LAN, fie setand al doilea WAN ca fiind un stick 3G conectat la unul din porturile USB.

Daca prima varianta e destul de eficace si rapida, nu acelasi lucru il pot spune si despre a doua varianta. In momentul in care pui un stick 3G (testat cu un Huawei de la RDS) in portul USB acesta va fi recunoscut automat, dar tot trebuie sa-i setezi tara si ISP-ul. In fine, procesul de instalare a unui stick de Internet nu e asa greu. Problema e atunci cand setezi acest stick ca fiind backup-ul WAN-ului principal. Trecerea se face destul de greu pentru ca routerul nu pastreaza stick-ul conectat la Internet si intregul eveniment de trecere poate dura si 10 minute.

In orice caz, e bine de stiut ca functia aceasta merge, doar ca nu e foarte rapida daca folosesti varianta cu 3G.

Alte utilitare. Am mai remarcat si alte utilitare binevenite in interfata, cum ar fi download managerul care-ti permite sa descarci torrente direct pe un HDD extern conectat la unul din porturile USB. Are si el un punct negativ, la fel ca si alte download manager-e integrate in routere: iti face tot felul de fisiere pe HDD-ul extern.

In rest mai gasim:

  • Control parental
  • AiProtection – o functie foarte tare sustinuta de Trend Micro care permite scanarea site-urilor pe care utilizatorii navigheaza si atentionarea acestora in caz de pericol
  • Adaptive QoS
  • AiCloud – o alta functia tare care-ti permite accesarea fisierelor de pe HDD-urile externe de oriunde, folosind aplicatiile de Android sau iOS sau o interfata web
  • Modul de Guest Network – poti seta o retea accesibila fara parola pentru musafiri… ai tai sau ai vecinilor, avand in vedere acoperirea de care dispune. 🙂

router-status

Concluzii: cu bune si cu rele

Poate din cauza faptului ca avem de a face, probabil, cu cel mai puternic router de pe piata am fost si eu un pic mai exigent in testarea sa, si am incercat sa evidentiez nu doar partile bune, care sunt, asa cum ar si trebui, o gramada. Asadar, pe scurt, avem asa:

Plusuri:

  • foarte rapid, inclusiv pe Wi-Fi si pe USB-uri
  • usor de configurat
  • design placut, impunator
  • buton de oprit LED-urile
  • dual WAN, inclusiv pe un port LAN
  • download manager
  • antivirus incorporat

Minusuri:

  • desi e frumos, parca e prea mare, poate incurca
  • se incalzeste putin cam tare
  • trecerea pe 3G la failover dureaza foarte mult

In concluzie, Asus RT-AC87U este, asa cum ne asteptam, un router extrem de performant, mai ales pentru cei care-l vor folosi acasa. Este ideal pentru firme cu sedii mici si medii si pentru apartamente sau case mai mari, unde cu siguranta nu va dezamagi la acoperire si viteza si va putea fi folosit cat mai aproape de capacitatea sa maxima. Mai mult, poate fi folosit si cu functie de NAS, caz in care isi merita, fara doar si poate, pretul.

Mai departe, va invit sa cititi si review-ul blogului concurent, Gadget.ro, si sa alegeti pe cine votati pentru a participa la concurs, unde puteti castiga routerul prezentat.

banner-ac87u-concurent-gadget

Ti-a placut? Da-ne un: Share articol ArenaIT

Semnaleaza o eroare

Multumim pentru feedback, o sa reparam eroarea in curand! :)

Asus BlogWars concurs router

Iti multumim ca ne citesti!
Daca vrei sa sustii dezvoltarea noastra, cumpara prin linkurile noastre afiliate PCGarage, eMAG, evoMAG, Altex

Participa la discutie!

  1. cata says

    10.03.2015 at 20:13

    desi sunt fan asus, router asus (RT-AC56U) am doar de cateva luni si nu m-a dezamagit pana in prezent, nu as da pe un router mai mult de 500 lei

  2. tataieee says

    10.03.2015 at 20:16

    Foarte bine structurat review-ul, pacat ca nu le-am putut vota pe ambele deoarece se completeaza intre ele.

  3. Silver says

    10.03.2015 at 20:30

    Nume + Prenume + Adresa de email + locatie + sex;
    Ce vorbesti…. ?!
    Nu vor si CNP-ul ?

    Daca am avea cod social in Romania sunt sigur ca l-ar cere si pe ala obligatoriu..

    • Gabriel says

      10.03.2015 at 21:05

      Dar ce ti-a cerut mai mult decat numele si prenumele si nr de telefon in caz ca ai castigat?

    • Silver says

      10.03.2015 at 21:18

      „In caz ca castig”;

      Pot sa fiu contact via email cu un numar de telefon la care sa sun sa intru in contact cu ei pentru detalii la cum pot sa imi ridic premiul;

      Suna prea ‘legit’ asa, este ? 🙂

      Okay okay, atunci poate asta:

      Sexul pentru ce le trebuie?
      (asta ca tu implici ca nu-i nimic ‘straniu’ aici)

      Poate sa mi-l dea pe roz sau negru … ? (router-ul)

      Nu mai simplu este sa le dau eu toate detalii despre mine (eu si inca mii de oameni) ca ei sa creeze baze de date care ulterior le vand mai departe…
      (router-ul ala trebuie totusi sa ‘faca’ un profit, nu ? hehehe )

      In tariile ‘calde’ asa ceva nu mai merge de mult, noi… mai avem 100 de ani…

    • Adr13n says

      11.03.2015 at 14:17

      daca n`ai observat ai dat si`un feedback produselor ASUS la final…..

    • Gold says

      12.03.2015 at 15:41

      Furi curent!

    • Valentin says

      17.03.2015 at 05:56

      CNP-ul est codul nostru social.

    • Silver says

      20.03.2015 at 17:36

      @ Valentin

      N-ai inteles gluma se pare ….

  4. vali says

    10.03.2015 at 20:49

    Desi nu ai crede il am la munca ptr 10 pc si cam 15 mobile sau tablete !!!duce
    ps : 512 ram si nu il inlocuiam 5-6 anii sigur !

  5. cocachebogdan says

    11.03.2015 at 00:20

    tot nu inteleg unde trebuie sa votezi…

    • Gabriel says

      11.03.2015 at 00:51

      Aici: http://www.blogwars.ro/2015/02/blogwars-arenait-net-vs-gadget-ro-citeste-voteaza-si-castiga/

  6. Razvan says

    11.03.2015 at 08:19

    Pentru cei intepati in partea dorsala ca trebuie sa-si lase numarul de telefon… daca ati fi citit mai cu atentie, ati fi vazut ca imediat sub acel camp scrie (optional). Eu n-am lasat nici un numar de telefon si m-a inscris fara probleme, asa ca nu vad de unde toata „galagia”.

    In alta ordine de idei, detin un RT-N18U pe moment si sincer nu simt nevoia sa il schimb prea curand, e mai mult decat destul pentru ce am nevoie (2 PCuri si 3 telefoane).

  7. Andreea says

    11.03.2015 at 09:38

    Router-ele produse de Asus, sunt destul de bune. N-am avut probleme cu nici unul si am avut 3.

  8. Remus says

    11.03.2015 at 11:56

    E bun review-ul dar ma asteptam la ceva mai mult, si de la review si de la routerul in sine. De exemplu (trecem de faptul ca e stabil si easy to use in 60% din chestii), ma asteptam la functii de VLAN. Sincer, da sincer rau de tot, nu dai 1100 lei pentru ca sa il tii acasa si sa iti legi ipadu la youtube.
    Sa zicem ca il vrei al minifirma ta, acolo rulezi un esxi (sa zicem free) si ai cateva VM/linuxuri cu niste vlanuri. Si poate mai ai si un Sw care stie de Vlan. Practic, cat de bine ar fi ca acest router sa stie de trafic TAG-at ca sa il poti folosi in tandem cu un SW putin mai inteligent.
    nu stiu daca e compatibil cu DD-WRT, (ar fi pacat, ca are un hardware (cpu) ok), dar cred ca pot sa fac mult mai multe un linksys cu firmware schimbat, sau poate chiar cu un TP-link (tot cu porturi gigabit)

  9. Remus says

    11.03.2015 at 12:07

    gata, am citit reviewurile amandoua. e mai bun acesta al vostru. ma dispera faza cu postarea pe youtube de la „concurenta”. nu vreau frate sa vad unboxingul si cum scoate incarcatorul din cutie..deh.. sunt milioane de clipuri pe youtube cu treaba asta. alt motiv, youtube e blocat la munca.
    Acu o aiureala… serios…se posteaza Screen Shoot cu viteza la net ? pai de exemplu daca hdd tau e putin „ocupat” cu scanarea fisierelor de catre antivir… sau ai un hdd la 5400 rot, cred ca bottleneck-ul nu mai e viteza de/la net…
    in fine. pe viitor as vrea niste review mai complex.

  10. Mihai says

    11.03.2015 at 12:57

    AC56U si laptop cu intel ac7260 => viteze de transfer ~500mbps in aceeasi camera. 87le probabil ofera acoperire mai mare insa in nici un caz nu merita pretul triplu…

  11. Razvan Adrian Solea says

    11.03.2015 at 13:50

    Nu se face nicaieri referire la WAN to LAN Throughput. Pacat. Pe wireless e greu sa conectezi ceva care sa se foloseasca la maxim de conexiuni gigabit. In schimb pe fir e nevoie.

    Totusi cred ca e super ok pentru conexiuni multiple wireless. Totusi,,, 1100 pentru utilizare personala nu mi se pare fezabil?

    • Darius J. says

      11.03.2015 at 13:52

      „Performante pe fir. E cam evident, nu prea ai avea de ce sa testezi performantele pe fir la un router care costa 1100 RON in conditiile in care exista unele la o treime din pret care duc lejer 800 – 900 Mbps pe PPPoE.”

  12. Adr13n says

    11.03.2015 at 14:13

    merge facut repeater , client pe wifi ?

  13. Daniela says

    11.03.2015 at 17:26

    E cam mare, asa ca prefer unul care sa ocupe mai putin loc.

  14. Darwin says

    11.03.2015 at 19:22

    Recomand http://schizoduckie.github.io/PimpMyuTorrent/

    930Mbit e limita la RDS din cauza overheadului.

  15. alinz30 says

    11.03.2015 at 20:34

    Ce imi place la reviewrile voastre e modul in care vorbiti. Ai o voce placuta, pe care ai putea-o asculta orice ar zice. Cel de la gadget.ro parea semi-balbait, sau avea o problema de vorbire. Asta e primul lucru care ma intereseaza la un review video.
    Threadul e foarte bine organizat, cu multe imagini si explicatii.
    Eu cu voi am votat 🙂

    • xtz says

      16.03.2015 at 01:45

      „Ai o voce placuta, pe care ai putea-o asculta orice ar zice..[..]…Asta e primul lucru care ma intereseaza la un review video.”

      Mother of God! WTF, am trait s-o citesc si p-asta – unul care vizioneaza review-uri pt vocea autorului si nu pt informatiile transmise. Nu ca vocea n-ar fi intr-adevar ok.

      Man, no offense, dar ….. esti GAY?

  16. ciocolataiute says

    19.03.2015 at 16:01

    un review aerisit si bine punctat ….. sa precizam in spiritul fair-play al concurentei ca exista pe piata si alte marci care incearca sa aduca inbunatatiri in ceea ce inseamna produse specifice standardului IEEE 802.11bgnAc (gen Cisco , Tp-Link , etc)… bafta candidatilor

  17. george says

    20.03.2015 at 06:31

    grea decizie in a hotara

  18. Aurel pelehatăi says

    20.03.2015 at 08:51

    Un review care pare bine făcut şi este util ! Mi-au folosit amănuntele enumerate .

  19. mihai says

    20.03.2015 at 09:12

    eu chiar am nevoie de unul din doua,al meu e ;ruginit;

  20. Sorin says

    20.03.2015 at 09:35

    Amandoua reviewurile sunt bune eu ,pe acesta il prefer eu ,
    sunt fan Asus am unul acasa
    RT-N12E si este foarte bun .

  21. Ionut X says

    20.03.2015 at 20:05

    Imi place mai mult review-ul de pe ArenaIT.

  22. Codreanu Ioana Monica says

    20.03.2015 at 23:44

    Am un Router de la Asus si sunt multumita de el. N-am avut probleme cu el, il am de jumatate de an.

  23. Florin P. says

    21.03.2015 at 09:10

    Din cate stiu cei de la ASUS sunt buni ….deci si produsele lor ASUS sunt faine .

  24. SIlence says

    21.03.2015 at 14:30

    Asus sunt ok ca routere, la interfata dar modele din gama de jos, entry se incing daca le folosesti simultan cu torente pe fir evident, table si tv streaming simultan, se incing si dau cu virgula in rest ok seriile 11,12,13,14 asta fac, am clienti care intampina asa ceva, sper ca acest model care nu l-am testat inca, sa faca fata…dar dupa cum spun cei care au facut review-urile citez „se incalzeste putin cam tare” e clar problema persista, ar trebui construit ceva cu racire activa dar apare problema prafului si zgomotului care se pot rezolva cu un filtru si PWM cooler. Sincer nu m-ar deranja sa castig desi ma indoiesc clar de asta in Romania, apropo stie SILVER ce zice acolo… 🙂 As putea face si eu teste cu el in reteaua proprie gigabit sa vad, in real life cum se comporta nu in laborator. Sunt curios aia 465 m prin ce trec (pereti de caramida, bca, beton etc.) Sa auzim de bune si spor la review-uri utile arenait.

  25. Harabagiu Elena says

    22.03.2015 at 10:36

    Am un Router de la Asus si sunt multumita de el.

  26. ismail nicoleta says

    23.03.2015 at 03:31

    Ambele sunt utile.

  27. Ionut says

    23.03.2015 at 11:27

    Eu pot sa va spun ca detin un astfel de router de aproximativ doua luni si sincer nu se merita. Are momente in care pur si simplu reteaua de 5Ghz nu functioneaza. Vitezele pe 2.4Ghz nu sunt chiar extrordinare. Am fost nevoit sa intalez un firmware custom pentru a putea folosi reteaua 5Ghz in conditii cat de cat normale.

  28. Andrei Racan says

    16.05.2015 at 15:59

    Bun, si pana la urma a castigat cineva router-ul? sau s-a uitat de concurs.

Oferta Acer Nitro 7
Black Friday - reducere Mac PDF Editor

Sustinere

Daca vrei sa sustii dezvoltarea noastra, cumpara prin linkurile noastre afiliate PCGarage, eMAG, evoMAG, Altex

Articole populare

Oferta zilei: PlayStation 4 Pro 1 TB + Fortnite la 1400 lei
Oferta zilei: PlayStation 4 Pro 1 TB + Fortnite la 1400 lei

29.11.2019

Apple Maps: Crimeea este parte din Rusia
Apple Maps: Crimeea este parte din Rusia

29.11.2019

Dreptul de a fi uitat
Dreptul de a fi uitat

29.11.2019

Impresiile despre Philips 43PUS7304/12 – televizor 4K cu HDR si Ambilight
Impresiile despre Philips 43PUS7304/12 – televizor 4K cu HDR si Ambilight

03.12.2019

5G pe strazile din Cluj Napoca
5G pe strazile din Cluj Napoca

03.12.2019

Proiecte de urmarit

  • 🖥️ Configuratia Lunii
  • ☕ Cafeluta IT
  • 📋 Sondaje

Ultimele articole

Nokia a lansat primul lor SmartTV in India
Nokia a lansat primul lor SmartTV in India

05.12.2019

Nokia 9 PureView a primit Android 10
Nokia 9 PureView a primit Android 10

05.12.2019

Motorola revine pe piata telefoanelor high end chiar de anul viitor
Motorola revine pe piata telefoanelor high end chiar de anul viitor

05.12.2019

Dacia a produs 500.000 de unitati Duster
Dacia a produs 500.000 de unitati Duster

05.12.2019

Snapdragon 765 – solutia mai ieftina cu modem 5G
Snapdragon 765 – solutia mai ieftina cu modem 5G

05.12.2019

Recomandam

VPS bun si ieftin!
VPS Bun
Scutere Electrice

Ultimele review-uri

Acer ConceptD – laptop „normal” pentru editare foto/video
Acer ConceptD – laptop „normal” pentru editare foto/video

05.12.2019

Impresiile despre Philips 43PUS7304/12 – televizor 4K cu HDR si Ambilight
Impresiile despre Philips 43PUS7304/12 – televizor 4K cu HDR si Ambilight

03.12.2019

5G pe strazile din Cluj Napoca
5G pe strazile din Cluj Napoca

03.12.2019

Testam Samsung Galaxy Active 2 LTE
Testam Samsung Galaxy Active 2 LTE

02.12.2019

Huse bune pentru iPhone de la Razer
Huse bune pentru iPhone de la Razer

28.11.2019

Citeste mai multe review-uri

Parteneri

  • ComputerBlog
  • Darius Jula
  • Electromobilitate
  • PC Troubleshooting
  • Zoso

Confidentialitate si cookie-uri

  • Termene si conditii
  • Politică privind fișierele cookies
  • Politica de confidentialitate
  • Management date personale

© 2007 - 2019 Arena IT, toate drepturile rezervate · Gazduit de Hosterion · Construit de Darius · Statistici trafic T5

Multumim pentru feedback, o sa reparam eroarea in curand! :)

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai multe