Din punct de vedere tehnologic la productiei, cele doua platforme sunt pe picior de egalitate. Asta pentru ca ambele CPU-uri integreaza nativ un GPU, si sunt realizate pe 32 nm. Iar la AMD vorbim despre High-K Metal Gate SOI (cu amestec de Siliciu si Germaniu), dielectric Low-K cu 11 straturi de cupru si a doua generatie de litografie cu imersie.
Trecand insa la lucruri mai tangibile, aflam ca Llano va avea patru nuclee de CPU, fiecare cu aproximativ 25 milioane de tranzistori si 9.69 mm2, si va consuma intre 2.5 W si 25 W. Memoria cache L2 va fi de 4 MB (cate 1 MB per core), insa fara L3. Iar frecventele se vor invarti in jurul a 3 GHz.
Insa CPU-urile Llano vor avea nuclee de generatie K10.5 (derivate de Phenom II Deneb), si nu K11 Bulldozer. Explicatia data de AMD este ca nu vor sa se complice cu o arhitectura complet noua, si prefera siguranta si maturitatea oferita de K10.5. Macar Llano va putea sa-si opreasca toate nucleele nefolosite, pentru a scadea semnificativ consumul.
GPU-ul insa va fi de generatie DirectX 11, sa speram nu un derivat de Cedar. Iar controller-ul de memorie integrat va fi compatibil DDR3. Initial AMD promitea primele mostre pana la sfarsitul lui 2010. Insa lucrurile merg bine, aceste mostre urmand sa fie gata pana la jumatea anului. Ceea ce pozitioneaza disponibilitatea la scara larga in prima parte a lui 2011, ca si pentru Sandy Bridge.