Sandra 2012 cunoaste cinci tehnologii de virtualizare, (Virtual PC 7, Virtual Server 2005, Hyper-V Server, VMware Server/ESX si VMware WorkStation/Player) si trei limbaje GPGPU (OpenCL, DirectCompute si Cuda). Si poate sa masoare puterea generala de procesare a noilor procesoare cu grafica integrata (adunand ce poate CPU-ul cu ce poate GPU-ul).
Totodata Sandra 2012 stie si cand o componenta functioneaza la parametri normali sau nu. Si asta folosind metode moderne de analiza statistica, si rezultatele altor utilizatori cu respectiva componenta. Si avem si benchmark general, pentru intreg PC-ul. Iar interfata a fost modificata, si inspirata din Windows 8 si al sau Metro.
SiSoftware Sandra 2012 soseste in cinci variante diferite: Lite, Personal, Business, Engineer si Enterprise. Prima este gratuita, suficienta pentru utilizare personala, acasa, si poate fi descarcata de aici. Diferentele intre cele cinci variante le puteti parcurge aici.
La final, un scor general pe PC-ul cu care v-ati obisnuit: procesor Intel Core 2 Duo la 3.2 GHz, chipset i965P, 2 GB DDR2 la 800 MHz, placa video Radeon HD 6850, RAID 0 320 GB *2 si Windows 7 Professional 64 bits. Mi-a placut ca aplicatia estimeaza consumul electric al majoritatii componentelor importante, dar nu si-a dat seama de viteza de rotatie a HDD-urilor, evaluand-o la 5400 rpm (in loc de 7200 rpm).