Ieri eram intr-un pub, cu prietenii, urmarind meciul echipei favorite – Liverpool FC. In timpul pauzei, unul dintre ei m-a intrebat despre telefonul personal – OnePlus 6. Dupa ce l-am invartit pe toate partile, cu husa, fara husa, cu ecranul stins, cu ecranul aprins, pe YouTube, pe Facebook, s.a.m.d, am incercat sa il pun inapoi in husa lui. Nefiind atent, am reusit performanta sa-i agat folia de sticla si sa o dezlipesc. Daca tot am facut asta, am vrut sa vad cum se comporta la un soc mecanic. Ce a iesit, vedeti mai jos:
Astfel am ajuns la ideea sondajului de azi: ce protectie folositi pentru smartphone? Si, ca sa fie cat mai complet articolul, iata si ce folosim noi, in redactie: Alex (Samsung S8) si Razvan (Pixel 3XL) le prefera fara nimic. Darius are pe OnePlus 6T atat folia de sticla, cat si husa. Eu sunt un caz mai special: folosesc intotdeauna folie de sticla si huse pe telefoanele mele. Ba mai mult, nu ma multumesc cu o singura husa, ci cumpar cate 4-5 la fiecare achizitie de smartphone nou. Norocul meu este ca nu il schimb prea des – o data la doi ani. In cercul meu de prieteni am si cativa care prefera holstere, care sunt „the next level in protection”:
Acum, sa va vedem pe voi:
Nu folosesc nimic doar am grija de el.
Folie de sticla si husa flip,dar uneori il folosesc si fara husa pentru ca ii dubleaza grosimea.
Mulțși încep să folosească husa și folia de stică după ce sparg un telefon de peste 1000 lei … deci nu dau 1% pe husă … dar pierd 100% … pe telefon 😉
Folosesc exact ca si tine probabil tot datorita faptului ca schimb telefonul la doi ani.
Folosesc folie de sticlă și husă. Am mai pulte huse ca să schimb mai des aspectul telefonului.
Husa si sticla pe ecran. Desi nu mi s-a spart niciodata un ecran, nici nu vreau sa-i ofer ocazia. E-adevarat ca il face mai gros, dar nu ma deranjeaza.
Off topic – Mi-am facut un tricou cu Polk High exact ca al lui Al, dar l-am pierdut….
Recunosc. Eu sunt ala care foloseste holstere „blindate”. Altfel spus… ambele modele de holstere afisate in articol mi-au trecut prin mana (pe Nexus 5, Nexus 6, Nexus 6P, Pixel 2XL). In prezent imi tin 2 XL-ul intr-un holster Supcase (modelul din dreapta; apropo din poza lipseste partea care se prinde de curea 🙂 ). Desigur ca am si folie de sticla pe el asa ca frontal are dubla protectie 🙂
nimic! n-am iohanismer…
Eu nu mai folosesc huse pentru că sunt foarte incomode în buzunar. Am avut pe Pixel 2 XL, însă am renunțat la ea după câteva luni.
Acum pentru Pixel 3 XL nu am mai luat nimic. Decât să dau sute de lei pe husă mai bine îmi asum un eventual ecran spart. Dar *knock on wood* până acum n-am spart niciun telefon.
Folie fata spate de la smartprotection.ro
Nu e o folie normala, se lipeste la umed si am putut sa o lipesc singur. Dupa un an inca rezista. La doua colturi e putin dezlipita 0.002mm, foarte putin sesizabil.
Imi place pentru ca nu se vede telefonul ca ar avea folie. Iar trante a luat o gramada, am obiceiul sa il bag pe langa buzunar. 🙂
Pentru alte telefoane acopera si lateralele, dar pentru Redmi 4X ce am eu, doar fata si spate. Intre folie si telefon i-am pus si tabla de la holderul auto magnetic MPow.
Doar husa, fiindca producatorii de sticle si folii nu s-au sinchisit sa realizeze produse potrivite, de calitate, pentru modelul meu de telefon (meizu pro 7) si, dintre cele 5-6 tipuri de sticle si folii, nici una nu s-a asezat cum trebuie, ramanand margini late nelipite sau dezlipindu-se sticlele dupa nici o zi. Nu mai vorbesc de ecranul secundar de pe spate, care e ca un tabu pentru acesti producatori.
Husa,folie de sticla pentru ecran
folie sticla pentru ecran