Variantele non-Pro au fost actualizate și oferă tehnologii din 2022 combinate cu tehnologii din 2023.
Dynamic Island introdusă anul trecut oe variantele iPhone 14 Pro se regăsește acum și pe variantele non-Pro ale seriei 15.
Procesorul A16 Bionic – vârful de gamă al anului trecut se găsește acum în interiorul celor două modele de iPhone 15.
Senzorul foto principal este nou – de 48MP și nu este același cu cel de pe variantele Pro.
Portul USB tip C este la rândul lui prezent ca în cazul variantelor Pro, dar action button nu.
Ecranele au o luminozitate maximă de 2000 niți și sunt de tip Super Retina XDR OLED.
Ambele au variantele de bază de 128Gb memorie internă și prețurile pornesc de la 950 euro pentru iPhone 15, respectiv 1100 euro pentru iPhone 15 Plus.
In anii trecuti pe orice site gaseai stiri despre noile iphone-uri inca din timpul prezentarii. Live text & crap… acum… abia a doua zi cate o stire lesinata despre o lansare si mai lesinata. Nu prea mai e inovatie. Cand scoat ios nou, cap de lista: “inca 200 emoticoane” de parca alea ar salva planeta. Toti se axeaza pe chestii corporatiste de 2 bani cu sustenabilistate si carbon footprint shit, de parca cineva ar sti cat afecteaza clima productia lor de telefoane. Lansarea iphone a devenit un nimic la preturi tot mai mari. Fiind fan iphone, ma declar ingretzoshat.
am observat și eu trendul asta, s-a cam fasait interesul pt telefoane în ultimii ani. De la samsunguri la aifoane toate sunt meh, nu mai sta nimeni cu sufletul la. gura sa vadă „noutățile”
Îmbătrânim și noi…nu mai suntem la fel de ușor de impresionat și nu mai pierdem timpul urmărind evenimente reciclate anual :).
Eu unul spre exemplu n-am urmărit niciodată un eveniment nici măcar de la Samsung (deși folosesc aproape doar telefoane de la ei de la lansarea lui S2).
Aștept să se termine evenimentul și mă uit peste rezumat.
Am participat la un event de lansare RTX 4060 de la NVIDIA și când am văzut cât se patina acolo cu oameni tehnici de față m-am lecuit.