Lenovo pregateste pentru viitorul apropiat doua noi desktop-uri din familia ThinkCentre, pe numele lor A70 si M70e. Si, desi acestea sunt destinate marilor companii, si nu vor ajunge prea la vedere, accentul s-a pus pe design. Configuratiile interne sunt putin cam prafuite si au ramas la nivelul anului 2008 din pacate.
Astfel, pe ambele sisteme sunt disponibile procesoare Intel, din gama Core 2 Quad (doar pe M70e), Core 2 Duo, Pentium sau Celeron. Memoria DDR3 urca pana la 4 GB, iar ca placa video fie mergem cu IGP-ul Intel GMA X4500, fie optam pentru o placa nVidia Quadro FX 380 (echivalenta unei GeForce 9400GT).
M70e permite si HDD-uri de pana la 1 TB, in timp ce A70 se multumeste cu 500 GB. Dar amandoua au DVD-RW. M70e foloseste o carcasa mini tower, cu multiple zone de aerisire, ornamente cromate si conectori frontali clasici (jack-uri audio si doua port-uri USB). Iar pretul pleaca de la 560 $. A70 urmeaza aceleasi principii de design, insa cu o carcasa subtire, spatiu interior mai mic si configuratii mai slabe. Si din aceste ultime motive costa de la 380 $ in sus.
Mamoria este mai buna decat Memoria ??
Sau utlime sunt mai tari de ultime ??
Bun articol , pacat ca limba romana nu este pentru toti cunoscuta.
Sunt sigur ca tu nu faci niciodata greseli de ortografie (sau dactilografie mai bine zis). Dar ai dreptate. Dupa cum se vede din toate articolele mele, nu stiu romana. Sau poate din cauza celor ca tine mi-e rusine ca o stiu.
PS: am corectat aceste greseli capitale!
@anonim
cuvant, pauza cuvant
NU cuvant pauza,pauza cuvant
Sper ca m-am facut inteles.
Apropo, cred ca ar fii bine sa scrieti articolele cu diacritice.
Nu folosim diacritice din 2 motive. In primul rand nu suntem obisnuiti sa le utilizam, si viteza de scriere a unui articol ar scadea prea mult, scazand si numarul de articole zilnice. In al doilea rand baza noastra de date mai face uneori figuri, si interpreteaza aiurea diacriticele si in general caracterele nelatine, si le inlocuieste cu variate semne de punctuatie.
Anonim, aș spune că habar nu ai unde iese din schemă topica ta, că tot te dai cunoscător? Habar nu ai, nu? Ei bine, atunci ar fi corect să taci, măcar până în clipa în care treci de nivelul clasei a cincea, când mi-amintesc eu că se făcea topica și sintaxa.
Ce bine ar fi să ne uităm mai des în oglindă…