Problemele întâlnite în rândul posesorilor de Pixel 2 și Pixel 2 XL par să nu se termine. După scandalurile legate de display-ul pOLED de pe Pixel 2 XL și de cel al înregistrării audio defectuoase, utilizatorii noi generații de telefoane Google Pixel au descoperit o nouă problemă. Se pare că în anumite circumstanțe modemul LTE duce la kernel panic și la repornirea aleatoare a dispozitivului. Problema a fost semnalată pe Google Product Forums și afectează din ce în ce mai multe telefoane.
Instalarea Android 8.1 Beta nu remediază problema, după cum au raportat câțiva utilizatori de pe XDA, însă o posibilă rezolvare ar putea fi trecerea telefonului în modul 3G. Google nu a emis încă un comunicat oficial cu privire la acest subiect.
Sursa: wccftech
Ultimii 4 ani cel putin au fost tot mai multe probleme post-lansare cu device-uri premium si high-end.
Cel mai vechi caz pe care mi-l aduc aminte e cel cu iPhone 6 indoit iar cel mai recent si grav, binecunoscutul Note 7.
Indiferent de ce industrie vorbim, filme, jocuri video, telefoane – toate impartasesc exact aceleasi probleme – setea dupa bani si produse/device-uri nefinisate cu probleme mai putin sau mai mult grave.
Un lucru e sigur – niciodata nu trebuie cumparat un produs exact cand apare pentru a evita experiente neplacute.
Si stii de ce? Pt ca sunt multi, foarte multi prosti care pun botu sa le cumpere produsele. Producatorii vazand slabicunea asta, merg pe idea: lasa ba ca merge si asa, sunt destui care cumpara indiferent. E normal ca producatorii sa faca asa. Stiti vorba aia: „Fiecare isi are prostu lui”.
Concluzia: daca lumea ar fi mai rezervata, mai atenta si mai informata cand cumpara un produs, atunci si producatorii ar acorda mai multa atentie la detalii, la calitate.
Nu vrea nimeni sa va bubuie telefoanele sau sa mearga defectuos, pentru ca ei nu castiga pe termen lung, ci pierd. Aici vorbiti despre siguranta produsului si controlul calitati. Producatorul se asigura ca produsul functioneaza la iesirea din linia de productie, nu dupa. Echipamentele defectuoase nu sunt facute de GOOGLE, ci de o fabrica.
Concluzia : Mult vorbiti, putin cunoasteti. repet, nimeni nu vrea sa vanda produse defectuoase, nu e un avantaj, chiar deloc, mai mult pierzand. Nimeni nu vrea sa piarda.