Windows 10 este cel mai bun sistem de operare facut de Microsoft pana acum. Readuce la viata laptop-urile mai vechi avand cerinte mai mici. Goodoffer24.com va pune la dispozitie licente de Windows 10 la preturi foarte bune.
Goodoffer24.com are la dispozitie mai multe ofere atat la jocuri cat si la Windows. Sunt un magazin nou ce ofera licente la preturi foarte bune si livrare rapida direct pe email.
Pe langa licentele de Windows 10 Pro puteti sa va cumparati si Xbox Live Gold Membership sau PUBG. Windows 10 include chiar si Office.
Ofertele speciale pentru voi pentru ca ne cititi sunt urmatoarele:
- Windows 10 Pro Professional 32/64bit – 10.06 euro
- Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus 1PC – 22.77 euro
- Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle – 28.04 euro
Codul de reducere este JGO24arenait si va ofera 15% discount pentru toate produsele.
Aceste licente sunt doar pentru uz personal, pentru firme nu sunt considerate legale de Microsoft, aveti nevoie de factura acolo.
Nu este reseler autorizat. Probabil sunt licente de volum care vor expira.A mai fost o stire de genul asta aici.
Interesant! Ce-i aceea „o licență de volum”???
Mă asigură site-ul Arena IT că în cazul în care achiziționez o astfel de licență respectând termenii ofertei voi beneficia de aceasta pe viață???
Nimic nu este pe viață prietene, dacă înțelegi ce vreau să zic.
@Linux25: Poate nu am formulat eu bine comentariul, scuzele mele! Reformulez, poate așa îți vei da seama mai bine ce am vrut să spun!
Dacă achiziționez o licență de acest gen, mă asigură ArenaIT că nu voi avea probleme cu legile din România indiferent de modul în care o folosesc, persoană juridică sau persoană fizică? și de asemeni această licență va fi valabilă până ce SO Windows 10 va ieși din uz?
Acum m-ai priceput? Personal așteptam detalii de la ArenaIT care face promovarea astfelor de licențe dar poate ești în măsură să clarifici problema! Sau nu? 🙂
Windows Entreprise LTSB – amprenta pe C: 12 GB – si free
Poți să dezvolți un pic ceea ce ai scris și pentru cei ce nu-s în domeniu, ca (și???) mine??? Adică să pricep si eu mesajul? 🙁 Multumesc!
Ce fel de licente sunt? Observ ca are o reducere destul de mare de la 136 la 13…Sint oem? Retail? de care sunt?
Da nu vreti sa fie si cu eticheta aurita la banii astia? Normal ca sunt licente oem din zona gri, adica mai pe intelesul unora: licente oem care odata folosite raman legate pe viata de seria placii de baza. De ce din zona gri? Pentru ca teoretic acestea pot fi vandute doar impreuna cu o piesa hardware gen placa de baza. Desigur ca o astfel de achizitie vine la pachet si cu niste dezavantaje cel mai mare fiind ca nu ai factura iar imediat dupa: faptul ca daca se duce placa de baza se pierde si licenta. Dar una peste alta eu zic ca merita sa iei asa ceva decat sa stai cu licente piratate si generatoare de chei care uneori vin la pachet si cu ceva carcalaci, De aceea multumesc arenait pentru informatie, este bine de stiut ca exista si Goodoffer24.
Văd că ai cunoștințe mai mult decât media în domeniul acesta, de aceea te rog să clarifici dacă vrei câteva aspecte:
– o astfel de licență poate fi folosită de persoanele fizice sau juridice făra a suporta consecințe nedorite din cauza legilor din România (adică sunt legale la noi) sau sunt, ca să zic așa, “un pic mai puțin periculoase” decât cele piratate pentru că nu conțin si alte “adaosuri” nedorite?
– este posibil ca în câțiva ani să mă trezesc că SO Windows 10 (Microsoft) nu le mai recunoaște?
Te întreb pentru ca ArenaIT evită cu obstinație răspunsurile la aceste nedumeriri legitime!
Multumesc!
Scuze, am văzut acum că se specifică la subsol că pentru persoane juridice nu-s valabile pentru că nu există factură! Inseamnă că nici pentru persoanele fizice nu-s valabile pentru că dacă mă pârăște vreun binevoitor si primesc un control voi lua deasemeni amendă fiind acuzat de piraterie… 🙁
Bine, atunci sa dezvoltam putin: o entitate companie/individ achiziţionează de la clientul unui producător de software licenţe, care nu mai sunt necesare clientului respectiv, cu alte cuvinte – licenţe redundante
Un astfel de model de business a fost conceput în urma deciziei CJUE (Decizia C-128/11 din 3 iulie 2012).
Prin decizia dată s-a stabilit că un utilizator legal de software poate revinde software-ul, fără a încălca drepturile de distribuţie ale autorului/titularului de drepturi, cu obligaţia însă de a şterge de pe propriul computer sau de a face inutilizabila copia programului respectiv. În esenţă, conform deciziei s-au stabilit următoarele: odată cu prima vânzare a copiei unui program pentru calculator, se epuizează dreptul de distribuţie prevazut la art. 4 alin. 2 din Directiva 2009/24 a Parlamentului şi a Consiliului din 23 aprilie 2009 privind protecţia juridică a programelor pentru calculator (“Directiva 2009/24”). Cu alte cuvinte, titularul drepturilor de autor asupra copiei programului respectiv, nu poate interzice re-vânzarea copiei respective către terţi. Si atunci, cum crezi tu, ca terta parte, ca vei mai putea fi acuzat de piraterie atata timp cat soft-ul este activat pe calculatorul tau? Ba mai ai si niste documente care atesta ca ai platit ceva pentru respectiva licenta – vezi extrasul de la paypal, etc, Sigur insa ca daca esti firma ai nevoie si de o factura pentru contabilitate si fisc si aici se cam rupe filmul, insa licentele redundante sunt perfect legale pentru persoanele fizice, chiar daca din zona „gri” a pietei libere.
nu e 10.06 e 13 .99 euro ,ouau chiar ma bate gandu sal iau ???