Raportul realizat de Fandom arata ca industria gamingului este mai activa ca niciodata.
Raportul se concentreaza in a evidentia diferentele dintre generatii, de ce acestia aleg sa se joace, titlurile si genurile preferate si alte informatii interesante. Il puteti studia in detaliu aici. Mai jos cateva informatii care mie mi s-au parut interesante:
- Parintii considera ca gaming-ul e o modalitate de a se apropia de copii – o activitate distractiva pe care o pot face impreuna:
- Milenialii sunt mai interesati de calitate produsului, de poveste, prefera platforma PC si jocuri complexe:
Sa incepi un joc „pentru relaxare”, fara a parcurge si intelege povestea jocului, mi se pare pierdere de timp … nu relaxare.
Depinde de joc. Ceva joc cu bilute nu cred ca are o poveste deosebita, dar poti pierde zile intregi cu el. In principiu jocurile fac parte din activitatile de entertainement: asultat muzica, concerte, vizitat diverse. Si toate astea pot fi catalogate in final ca pierdere de timp. Dar fiecare isi pierde timpul asa cum doreste. Ideal ar fi sa invatam ceva “pierzand vremea” cu astfel de activitati.
Ma refeream la jocuri cu poveste, nu la cele pentru „plictiseala”.Ce placi video vad ca se vand rapid, nu cred ca joaca bilute.
daca se joaca pe telefon nu se pune…aia e doar masochism..
Aici intra si pacanelele ?