Ecranele de la Samsung au fost dintotdeauna foarte bune, de aceea compania a pus la dispozitie si altor producatori de telefoane tehnologia lor. Potrivit unui studiu facut de Dr. Raymond M. Soneira, Galaxy Note 7 chiar are cel mai bun ecran de pe piata.
Aceste teste arata ca ecranul smartphone-ului Note 7 are o gama larga de culori, ceea ce inseamna ca poate crea un sir imens de culori, astfel lasand utilizatorii sa vada totul mult mai detaliat. Cu toate acestea, parerile sunt impartite, unii preferand ecranele de la Samsung, altii criticandu-le ca fiind saturate si „nerealiste”. Insa pana la urma totul tine de preferintele de fiecare persoane in parte.
Bun, si demonstratia ca e cel mai bun? Niste teste ceva? Ce il face sa fie Best of The Best?
Pei asa sunt, sunt supra-saturate, oricine cu un ochi deschis observa mult prea multa saturatie, asta din cauza paletei reduse de culori pe care il poate reproduce AMOLED-ul, si ei compenseaza cu saturatie multa….
Imi aduc aminte de Benq-urile „gamming” din trecut, cum faceau reclama ca se vedeau culorile vivide pe TN-urile lor, si cand au inceput sa puna lumea testerul pe ele plezneau alea de la supra-saturatie….
Nu exista „preferinte” ori se vede cum trebuie ori nu ~ AAA iti place tie rosul ala ROSU de-ti plesneste o vena de pe ochi, okay, dar asta nu inseamna ca-i okay doar pentru ca-ti place tie asa, nu…
Silver tu ești real? Acolo practic zice ca are cea mai largă gama de culori in comparație cu orice alt display de pe alte telefoane, până la 97% din AdobeRGB ceea ce este in concordanta cu majoritatea monitoarelor profesionale folosite pentru editare foto si video.
Mai invata engleza ca te faci de ras, nimic din ce ai spus nu este adevărat.
Silver tie iti place sa te faci de râs sau chir nu iti dai seama de ridicolul in care te afli? Este clar ca nu ai habar de diferențele dintre sRGB si AdobeRGB pentru ca AdobeRGB poate sa expună un spectru de culori cu pana la 35% mai mult decat sRGB. Nu inteleg in acest caz ce deviatie visezi? Ecranul de pe Note 7 este de nivelul monitoarelor folosite de profesionisti la editare foto si video, poate sa expună mai multe culori decat un standard limitat ca sRGB.
Pei da, Adobe RGB are o paleta de culori mai mare decat sRGB.
Daca stam sa facem un calcul (dupa numerele tale) facem asa:
100% sRGB = 65% Adobe RGB.
Acele AMOLED-uri au 101% in cel mai bun caz sRGB, adica o deviatie de culoare de la standard de 1%
Sa te iau altfel;
Daca 33.3%= albastru, 33.3% = rosu, 33.3% = verde ~total: 100% sRGB
Ce este acel 1% in plus, in cazul AMOLED-urilor?
Dar acel 31% ce este ?
Supra-saturatie, despre asta vorbeam… ca AMOLED-urile sunt supra-saturate…
Hai sa te iau altfel;
101% sRGB = 99% sRGB
99% sRGB = 64% RGB
64% in cel mai bun caz!
Vrei sa facem calculul pentru 131% sRGB ?
Ce daca are MAI MULT decat standard-ul sRGB asta inseamna ca se apropie de urmatorul standard mai mare ?
Daca are mai mult rosu decat verde cat ar trebuii pentru urmatorul standard ?
Nu face calculul asa, ca daca puteau faceau ei din prima direct pe RGB dar le ies niste numere rele….
Tu te faci de ras pentru ca imi dai dreptate dar esti prea frustrat sa accepti adevarul….
Sa fim seriosi, de cand are Samsung cele mai bune ecrane? Ecranele AMOLED sunt indoielnice. Culorille nu sunt reproduse deloc corect, burn-in vei avea indiferent de cum vei „proteja” ecranul. Luati un telefon cu ecran TFT si unul cu AMOLED. Diferenta de culori este uriasa, albul este de fapt un galben la amoled, iar luminozitatea este mult mai mica la amoled. Luati, tata, amoled sa va ramana urme de la facebook :))
Culmea eu din cate am vazut AMOLED-ul din cauza saturatiei imense si contrastului mult prea mare am observat un alb …. nu imaculat dar aprins, foarte puternic de te dor la ochi, care iara nu-i normal;
Nu zice nimeni sa ai alb de TFT (non-led, da) care-i gri, dar nici asa aprins de iti curg lacrimile, intr-un efort de a face ecranul sa „iasa in evidenta” (uite asta e mai aprins ecranul decat IPS-ul)
Sunt proaste AMOLED-urile ?
Nu, in niciun caz;
Sunt la standardele ridicate Adobe ?
Nu, in niciun caz;
Sunt mai bune IPS-urile ?
Categoric….
De ani de zile.
Bine se pare ca tu nu vb. de telefoane recente ci de cele de acum 6-7 ani. Eu am un telefon cu ecran oled din 2012 si nu observ nici una din sintomele despre care vb.
Suntem totusi in 2016, inainte sa spui prostii nu ar strica sa te informezi putin.
Vorbești prostii, ecranele Samsung sunt cele mai bune pe testate si asta de ani de zile. Siteul se numeste displymate, folosește google cu incredere.
Daca activezi photo mode pe S7 ecranul rivalizeaza cu cele folosite pt. editarea foto fiind capabil sa foloseasa standardul AdobeRGB.
[…] It has the broadest color gamut of any mobile display of up to 97% of the Adobe RGB […]
PANA LA 97%
Tu vorbesti prostii….
Silver,chiar vorbesti prostii.
S7:
– Adaptive Display Screen Mode:
131 percent of the Standard sRGB
(AULO! 31% deviatie?! WTF Samsung!)
– AMOLED Photo Screen Mode:
117 percent of the Standard sRGB
Dabia dabia la Basic mode se mai potoleste si incearca sa redea cum trebuie standard-ul:
– Basic Screen Mode:
101 percent of the Standard sRGB
Exact ceea ce ziceam, saturatie la greu, supra-saturat in draci doar ca sa arate „puternic”….
Okay bun dar nu zice nimeni nicaieri nimic despre RGB standard ? (non s okay)
Nu, este o informatie care prefera sa nu ti-o dea, iti dai seama ce numere ar avea la RGB daca nici sRGB nu poate cu acuratete, ne minte cu un general de PANA-LA 97% (unde 97%, in fabrica?)
Tinand cont ca sRGB-ul este o paleta de culori MULT mai mica decat standard-ul RGB, normal ca le place sa iti dea numarul mai usor de atins.
Dar iti dau eu monitoare IPS cu RGB standard de 99%+ (RGB nu sRGB)
Daca tot o dam de gard ca AMOLED-ul poate sa fie folosit de profesionisti, si este cautat pentru asa ceva, na….
http://www.144hzmonitors.com/best-photo-editing-monitor-2016/
(wow fii atent ca-i si un 100% RGB acolo, culmea de la HP, lol)
AMOLED=OLED – Tehnologie noua, imi plac mult culoriile vii/deschise. Pentru animatii ii un deliciu.
Deci.. me gusta. Negrul ii cea mai mare bucurie.
Nu stiu daca a citit cineva articolul sursa dar eu de acolo inteleg ca se face comparatie cu displayul de la s7 si n5. E un fel de articol platit despre cat de bine au evoluat oledurile care se termina cu „cel mai bun pe care l-am testat”.
Silver cam are dreptate, oricum ar fi chiar nu cred ca un pentile (din ratiuni de cost mai toate oledurile sunt pentile – numar si dimensiuni diferite de subpixeli) are cum sa bata vreun record de reproducere culori.
Eu nu inteleg de ce i se permite acestui trol silver sa abereze pe aici. Fratilor daca vreti sa vedeti cum stau lucrurile mergeti pe site-ul displaymate si cititi analiza pt. ca de asta vb. aici de o analiza, trolul de Silver ia o cifra de pe acel site si spune cu totul altceva decat ce este explicat acolo in legatura cu acea cifra. Sa nu mai zic ca mai mult ca sigur ca abia acum a auzit prima data de sRGB sau AdobeRGB este cat se poate de clar ca nu are habar despre ce vb., auzi cica deviatie de 1%, asta chiar nu are habar ce este sRGB daca menționează prostii ca deviație.
Are si probleme in a intelege un text scurt, cica ii dau eu dreptate, omul trăiește intro lume a fanteziilor.
Astia de la displymate spun in repetate rânduri ca ecranul de pe note 7 are cele mai corecte culori dar pe aici se abereaza intro veselie. Vai de noi.
Se pare ca tu nu intelegi multe, nu citesti dar comentezi.
Citeste din nou si nu mai fa pe desteptul cand esti pus la perete cu astfel de raspunsuri…..
De ce nu ne explici tu ce este sRGB si RGB daca tot o dai de gard asa?
Nu stii evident ce este un monitor, ti-am dat peste nas cu faza cu sRGB vs RGB cu numerele tale si acu vi cu texte din astea „troll si nu intelege”
Pei toate comentarile de mai sus te contrazic, chiar si cu tine ca sursa de calcul….
Ti-am explicat ca la prosti si inca refuzi, si simt ca imi pierd timpul cu tine.
Si ca sa te enervez mai mult (ca se pare ca te doare) eu zic sa te uiti la 31% deviatie de la sRGB in ” Adaptive Display Screen Mode” , asta ca sa fierbi putin, ca 1% e prea mic pentru tine….
Poftim aici desteptule cum te faci de ras (iti place vorba asta);
Direct din gura targului:
http://www.anandtech.com/show/7821/color-gamut-in-mobile-and-pcs
Aici ti se explica exact ceea ce incercam eu sa evidentiez, dar nu…. 131% frate E BINE !
Poate vrei sa iti citez eu cateva randuri, ca tu nu ai „nas” sa citesti articolul ala care iti zdrobeste visele.
Acuma sper ca intelegi de-ce mi se permite „sa trolez” pe aici 😛
Ce ai dat peste nas esti nebun? O repet inca o data habar nu ai ce inseamna sRGB si care este diferența fata de AdobeRGB sau de exemplu alt standard si mai inalt ca ProPhoto RGB.
Si cand am comparat ecranul de pe Note 7 cu monitoarele folosite de profesionisti la editare m-am referit la AdobeRGB, este si logic.
Si 131% este nivelul maxim, Note 7 sau S7 au la dispoziție 4 presetari pt. ecran. De asemenea Note 7 poate sa ruleze clipuri in format HDR, deci ce spuneau aia de la Anandtech acum 2 ani clar nu mai este valabil.
Altceva mai ai sau ai terminat sa te mai faci de ras?
Pei se pare ca stiu mai multe decat tine 🙂
Tot te provoc sa ne tot spui diferentele intre ele doua, dar nimic, nu gasesti nimic pe google ?
Sau nu mai ai ce sa spui legat de subiect, ca evident pe mine nu ma credeai, a trebuit link de la anandtech sa te potolesti…..
Ideea este ca tu nu vrei sa accepti, si acum dupa toate cele demonstrate, tu inca incerci ….
Cine defapt se face de ras, vezi ca iara nu citesti;
Ei explica FENOMENUL de wide color gamut si supra-saturatia care se manifesta pentru dispozitive ce ruleaza peste standard-ul respectiv.
Ca idee Adaptive screen mode este standard din fabrica, deci…. 131% din fabrica 😛
Ce stii tu mai mult bre ca nici nu ai auzit de AdobeRGB pana nu am menționat eu. A fost clar cand ai aburit cu deviatii ca nu ai habar despre ce vorbesti, Samsung a setat limitele culorilor in acel fel deci nu se poate vorbi de nici o deviație.
Aia de la Anandtech au spus ca este saturație daca sistem de operare nu este conștient de spectrul mai larg de culori si clar nu poti spune asta despre Touchwiz ca doar nu este android stoc, poate pana la urma sa afișeze si format HDR.
Si ce sa iti explic nu stii sa citesti? Si cei de la displymate au explicat cum sta treaba. sRGB este un standard vechi si depășitiar faptului ca un ecran este capabil de mai mult este clar un plus.
Note 7 este capabil atat din punct de vedere hardware cat si software de mai mult.
Acum ai terminat sa te mai faci e ras?
Ce frustrat esti, tu te faci de ras :))
Mai citeste inca odata ….
N-am cu cine, te-am bagat prea mult in seama…..
Esti bolnav bre, ți-am citit suficient aberatiile.
Până la urmă este suficient sa inte lumea pe siteul celor de la displymate si sa citeasca titluri ca: cel mai bun disply, cele mai bune si corecte culori, cel mai bun contrast si luminozitate, cea mai mica rata de reflexie etc.
Ecranul de pe Note 7 este cel mai bun care există pe un telefon mobil in acest moment.
Doamne ce tampenii spui, ti-am dat peste nas de ne numarate ori si o tii pe a ta, nu, tu esti bolnav…
In mintea ta ai impresia ca esti cosmonaut dar in realitate esti doar trolul de pe arenait.
Siteul se numește displymate, le recomand celor interesati sa citeasca analiza ecranului de pe Note 7, ce am trecut eu acolo sunt doar câteva citate scurte.
Prietene Silver,tu ai probleme majore la „mansardă”,nu te supăra!
Aberații extreme de genul celor citite în comentariile tale de la acest articol,rar mi-au fost dat să citesc.
Tu ai sinapsele defecte ,de nu înțelegi lucruri elementare?
Nici eu nu înțeleg cum comentariile tale de habarnist notoriu,troll sau hater de profesie nu sunt sancționate corespunzător.Dacă din când în când ai si comentarii pertinente,în cazul de față te faci de râs în mod original.
Tu negi evidențe și încerci să manipulezi sau să induci în eroare cititorii mai puțin informați care riscă să creadă inepțiille tale.
De pe la modelele S4,S5 ale lui Samsung,de acum vreo 3 ani,s-au introdus modurile de ecran,”foto profesional” sau ” basic”.
Displayurile acestora au fost declarate(la apariția lor) atăt de către DisplayMate,cât și de cvasimajoritatea site-urilor de profil care au făcut review-uri acestor modele,ca fiind cele mai complete de pe piață la toate capitolele,asta înseamnă acuratețea culorilor,luminozitate maximă,contrast și reflectivitate scăzuta a luminii soarelui.
Acestea afișează cel mai bun balans de alb,culorile afișate în modul „basic” având cea mai apropiată valoare de standardul neutru,respectiv 6500 K,deci nici urmă de suprasaturare.
Asta cu suprasaturarea ecranelor amoled o mai spun doar habarniștii,persoanele prost informate sau care nu au avut de a face cu un telefon Samsung de vârf din 2014 încoace,trollii,haterii sau persoanele cu un IQ extrem de scăzut.
Nu am putut sa fiu obosit sa-ti citesc comentul de samnsugist 🙂
Dar pentru propia ta cultura iti recomand sa citesti si tu, ca si prietenul tau Curren, acest link:
http://www.anandtech.com/show/7821/color-gamut-in-mobile-and-pcs
Poate iti da putina „lumina” 🙂
Ți-a explicat Curren foarte clar ce spune acel articol,dacă mă apuc sa caut toate site-urile care susțin punctul meu de vedere o să umplu o pagină întreagă.
Tu înșă ai probleme mari de pricepere,eu zic să te cauți,la cum judeci dacă cineva îți arată un deget tu zici că e copan de curcan.
Penibil la maxim!
Prietene, nu am timp sa ma pun la mintea la toti putioii, ce te-a chemat Curren in ajutor ?
Ai link-uri mai sus despre ce este supra-saturatie si cum se manifesta ea pe display-uri, de la anandtech.
El nu a explicat nimic, el sustine ceva (la fel si ca tine) care nu are relevanta, vii si imi zici mie ca 131% peste standard-ul sRGB nu este supra-saturatie, e beneficiu domne….
Asta tot incearca el, si cand ii dau peste nas cu link-uri vine si mi zice ca link-urile alea sunt vechi,sau ca nu se aplica, ca stie el mai bine de la un site platit de samsung ca acele panouri sunt PROFESIONALE
(panouri pentile frate, profesionale….aulo…)
Sa tot sustii ca sunt bune fara dovezi/argumente, in fata dovezilor contrare, zdrobitoare, ce inseamna ?
Si eu vin si zic ca habar nu aveti..
Trebuie sa argumentez ?
Nu, cu totul ca pot sa o fac foarte usor, va dau link-ul ala sa va invete ce inseamna supra-saturatie si deviatie de culoare si gata am terminat, va las aici sa va certati cat vreti…..
Hai sa te vad si pe tine cu o dovada ca defapt acel 131% peste sRGB nu este supra-saturatie….
Dar pana atunci, ciocu mic si joc de gleze ….
Faptul că ai probleme cu neuronii se confirmă din nou.
Tu ai citit măcar ce scriu în acel articol cei de la DisplayMate?
Analiza displayului lui Note 7 concluzionează că acesta este cel mai bun de pe un telefon smart existent!Din orice punct de vedere,inclusiv acuratețea culorilor.
Capisci?
Scutește-ne cu textele ieftine și inepte despre cifre irelevante.Ăia sunt specialiști în așa ceva nu puțoi de tip troll ca tine.
Eu nu contest ce spun ei, culmea eu citez ce spui ei;
Am citat si mai sus, uite aici din nou:
[…]Silver
12.08.2016 at 14:05
S7:
– Adaptive Display Screen Mode:
131 percent of the Standard sRGB
(AULO! 31% deviatie?! WTF Samsung!)
– AMOLED Photo Screen Mode:
117 percent of the Standard sRGB
Dabia dabia la Basic mode se mai potoleste si incearca sa redea cum trebuie standard-ul:
– Basic Screen Mode:
101 percent of the Standard sRGB
[…]
Stima.
Asta însemnă ca mai ai o sclipire de inteligență în tine și recunoști că Note 7 are cea mai bună redare a culorilor de pe piața smartphone-urilor,chiar dacă aceea e în modul de ecran basic.Adică displayul e capabil să afișeze cele mai corecte culori de pe piața telefoanelor inteligente.
Ma bucur pentru tine ,însemna ca nu ești pierdut!
Aceasta era concluzia,aceea că nu există display de telefon de orice tip(IPS sau altceva),care să fie la nivelul de calitate al unui amoled,cum este cel de pe Note 7,și că nu are nicio legătură cu suprasaturarea,concept depășit de mult la ecranele amoled.
http://www.anandtech.com/show/7821/color-gamut-in-mobile-and-pcs
Te las pe tine sa vezi problema…. eu nu mai zic nimic…
Nu ai ce să mai zici,oricum ești depășit complet.
Gata?
Atata ai putut ?
Hehehe
Stai jos 🙂
Acest anterior comentariu al meu,oricum valorează mai mult decât suma tuturor celor făcute de tine astăzi,oricum am putut mai mult decât poți tu înțelege.
Asa asa e, corect 🙂
Dar inca odata argumenteaza cu dovezi 🙂
~Stima
Păi reține și repetă în gând până reușești performanța să înțelegi:
„Displayul amoled de pa Note 7 are în modul basic cea mai bună reproducere(acuratețe) a culorilor de pe piața smartphone-urilor și nu este absolut deloc suprasaturat și are și cel mai bun contrast și luminozitate existente pe un telefon smart,în concluzie, e cel mai bun display de smartphone.”
Am nădejdea că vei reuși să pricepi! 🙂
In modul basic nu am nimic de adaugat, dar noi vorbeam aici per total experienta AMOLED-ului, el vin din fabrica cu „Adaptive display mode” unde este si folosit de marea majoritate din oamenii care sustin ca culorile sunt „VII SI NATURALE!” …
Unde este supra saturat cu 31% peste standard-ul sRGB…
Eu nu am zis ca este prost ecranul, am spus doar ca Samsung isi pacaleste clientii mai putin informati cu „culorii vii” care defapt este saturatie in draci…
Ce facem, o dam de gard acuma?
Si 2 la mana, Curren sustine ca aceste panouri sunt cautate chiar si de profesionalisti, culmea aia fug de ele …:
(sau tu nu stii de ce jignesti pe aici?)
http://www.androidexplained.com/galaxy-s7-screen-mode/
Pe urma i-am aratat intradevar ce cauta profesionalistii, anume RGB 99%+ (nu sRGB), nu i-a convenit, te-a chemat pe tine 🙂
De ce nu scadem si din lumina ca oricum sunt varza la gamma amoled-urile ….
Merge ?
Samsung nu păcălește clienții cu nimic.
Sunt foarte mulți clienți care preferă culorile mai saturate,chiar dacă nu sunt cele mai realiste.Asta e o realitate statistică,acesta fiind și motivul pentru care vin setate,repet,setate pe Adaptiv Display,acesta îți permite în medii foarte luminoase sa distingi mai bine tot ce e pe ecran,mai bine ca modurile celelalte,nu e doar marketing.
Da ,modul basic este cel mai corect calibrat,dar dacă ieși în soare cu telefonul în mod basic și nu ai activat modul auto pe maxim ,vei distinge doar niște imagini spălăcite,care nu vor părea realiste.Aici este mai eficient modul adaptiv display,pentru că afișând culori mai aprinse permite în lumină puternica să vezi mai bine orice afișează ecranul.
Eu de exemplu folosesc totdeauna pe Note 5 modul basic,dar cu luminozitatea setată pe auto cu sliderul la maxim.În aceste condiții la expunerea directă la soare,aparatul trece forțat într-un mod adaptiv,care mărește luminozitatea la peste 800 lux și saturează culorille permițându-mi să văd foarte bine orice se afișează pe ecran.
Ideea e că DisplayMate a concluzionat că Note 7 are cel mai bun display,cu siguranță acuratețea culorilor fiind măsurată în modul basic.
Abia aștept și review-ul lui Note 7 al celor de la Anandtech,pentru că sunt convins ca vor confirma ceea ce au spus cei de la DisplayMate.
[…] Sunt foarte mulți clienți care preferă culorile mai saturate,chiar dacă nu sunt cele mai realiste […]
Bun deci cu tine pot sa ma inteleg 🙂
De aici a pornit toata discutia, noi am zis „sunt supra-saturate” si el ca „nu sunt” etc etc…
Sincer sa fiu nici nu te invinovatesc, ai intrat intr-o discutie care deraiase de mult fara sa stii defapt care era subiectul de la bun inceput.
Silver,am știut foarte bine subiectul discuției.
Îți repet,poate nu ai înțeles,ecranele amoled nu sunt nici cât negru sub unghie suprasaturate!
Și asta pentru că nu există „experiența generală a amoledului”,aceea ține strict de modul personal de utilizare,adică eu consider că majoritatea celor care cumpără un Note7 de exemplu,sunt informați care este setarea optimă a displayului, și vor folosi cel mai des foto profesional sau basic,ca atare experiența generală este cea optimă,fără suparasaturare.
Ți-am explicat de ce adaptiv display,care este doar o setare,este folosit din fabrică.
Ecranul e capabil să redea însă cele mai naturale culori,fără suprasaturare,mult peste ce sunt capabile să redea orice alte tipuri de displayuri existente pe un smartphone în acest moment.
E simplu!
Saracul trol, el a ramas blocat pe Adaptive Display Screen Mode, zici ca doar atat poate ecranul.
Am renuntat, intradevar…. n-are rost…
Ce inseamna sa si probleme la mansarda.
Ce a spus trolul si citez: „Pei asa sunt, sunt supra-saturate, oricine cu un ochi deschis observa mult prea multa saturatie, asta din cauza paletei reduse de culori pe care il poate reproduce AMOLED-ul, si ei compenseaza cu saturatie multa….
Imi aduc aminte de Benq-urile “gamming” din trecut, cum faceau reclama ca se vedeau culorile vivide pe TN-urile lor, si cand au inceput sa puna lumea testerul pe ele plezneau alea de la supra-saturatie….”
Deci ecranele amoled sunt suprasaturare bla bla bal ca paleta redusa de culori bla bla ca aberez cu Benq bla bla. Dupa ce am menționat eu siteul displaymate si AdobeRGB(de care mai mult ca sigur ca nici nu a auzit) geniul trol a descoperit setarea Adaptive Screen Mode si gata cica a dat peste nas. Vai de capul lui. Dupa el majoritatea persoanelor folosesc ecranul cu aceasta setare, probabil ca si nevoie de doctorat ca o schimbi si cum majoritatea nu au doctorat sunt blocati.
Nu degeaba se numeşte ArenaIT. Aici Silver se luptă în dueluri verbale pe viaţa şi pe moarte. 🙂
Hehehe :))
Chiar ca… problema este ca trebuie sa fac ca alti si sa renunt cand vad ca-i prost, dar nu ma pot abtine 🙂
Eu zic ca va certati degeaba: Quantum Dot este viitorul, vezi televizoarele 4K LG, Sony cu xreality sau Samsung SUHD. Deocamdata AMOLED-ul saturat pe telefoanele de varf si LCD-ul spalacit pe cele de buget fac legea.
Ciudat este că niciun review-er de pe site-urile de profil nu a spus despre ecranele amoled de pe telefoanele de vârf din ultimii 2 ani cel puțin că sunt suprasaturate,ba chiar total invers,respectiv că au cea mai bună reproducere a culorilor,contrast,luminozitate.
Asta era si ideea articolului și a celor de la DisplayMate,nu e nevoie să ne certăm,realitatea este clară,doar cei care nu vor sa o vadă nu o văd,de aici și contrele noastre cu Silver,care nu prea vrea să recunoască această realitate.
Vedeti ecranul de la viitorul Galaxy S8 – pana la urma ‘cea mai buna reproducere’ se poate imbunatati 🙂
Nu exista!
DisplayMate (sponsorizat de Samsung) a decretat ca Amasat-ul™ este cel mai bun ecran;
Drept-urmare S8 nu o sa existe, pe cine incerci tu sa pacalesti aici….?
Please….
Hehehe lol, este ? 🙂
Orice display se mai poate îmbunătăți cel puțin teoretic.
La cum au fost apreciate de peste 90% dintre toate site-urile care au făcut review modelelor Samsung de vârf de la Note 4(2014) încoace,rezultă că acestea(peste 90%) au fost toate sponsorizate de Samsung pentru că au spus ca modelele analizate au cele mai bune displayuri de pe piață la momentul recenziilor.
Asta conform judecății „sănătoase” a celebrului nostru coleg troll,Silver.
Și ca să citez un „clasic” în viață ” Hehehe lol,este? :)) „
OOps http://economie.hotnews.ro/stiri-gadget-21263367-samsung-opreste-vanzarile-galaxy-note-7-varful-sau-gama-dupa-unii-clienti-plans-foc-timpul-incarcarii.htm
Hehehehe 🙂