Nu intru des pe Quickmobile, dar si cand o fac ma uit la cele mai putin cunoscute telefoane de catre publicul larg. Apreciez ca la ei poti gasi foarte multe modele Xiaomi, Meizu, OnePlus sau ZTE. Asa ca am vrut sa vad ce au acum disponibil in oferta si am decis sa impartasesc cu voi rezultatele.
In primul rand, Nokia 3310 2017 este disponibil la ei in stadiul de precomanda. Parca a trecut ceva timp de cand a fost prezentat, nu? Il gasiti pe mai multe culori AICI.
Totusi, pe mine m-au interesat modelele care se gasesc prin China si pe care le poti cumpara in mod normal de pe site-urile tot mai des amintite aici pe blog, precum Gearbest.Am gasit de la producatorul Meizu, cu care am luat contact acum 3-4 ani si m-am declarat foarte incantat, modelul M5. Un telefon dual SIM accesibil cu dotari bunicele.
Este un model lansat in 2016, are ecran IPS de 5.2 inch HD, procesor MediaTek MT6750 octa core, 2GB de RAM si 16GB de stocare. Camera foto are 13MP, filmeaza Full HD, iar bateria are 3070 mAh. Seamana cu un flagship din 2013-2014, dar costa 515 lei.
Xiaomi Redmi 4X, un alt model cunoscut lansat in luna martie, costa 645 de lei. Mentionam urmatoarele: senzor de amprenta, ecran HD de 5 inch, camera de 13MP, 2GB de RAM, Snapdragon 435 si baterie de 4100 mAh.
Nokia 6 il puteti cumpara tot de aici cu 1329 de lei. Nu este o chinezarie, insa prima data era lansat in China si mai apoi in restul lumii. Eu as vrea sa-l testez, dar pana atunci poate il cumparati voi si ne spuneti cum sta treaba cu el. Are ecran Full HD de 5.5 inch, 4GB de RAM, Snapdragon 430 si baterie de 3000 mAh.
Sunt multe modele accesibile daca intrati la ei pe site, insa nu o sa le prezint pe fiecare in parte. Totusi, o sa termin cu Xiaomi Mi Mix, celebrul telefon cu ecran edge-to-edge, dus pana in margine, cu un minim de rama. Costa 3228 de lei, are 6GB de RAM, ecran de 6.4 inch 1080 x 2040 pixeli, Snapdragon 821 si baterie de 4400 mAh.
Au oferte bune dar ce cumperi de la ei poti sa iei adio de la garanție! E ca și cum nu au garanție. Ce trimiți la depanero e stricat din vina ta.
Degeaba au produse la preturi mici dacă le cumpara pe pe regiuni gen Africa și garanția nu e valabila în Europa (ma refer aici la Samsung).
Nu confunda Depanero cu Quick. Vezi mai intai domeniul de activitate al fiecaruia si cum actioneaza fiecare in caz de garantie. 🙂
Cred ca glumiti, chiar cumpara cineva de la quick mobile? Numai de rau aud despre ei, am colegi la serviciu care au numai probleme au cu ei, in special la garantie.
Eu consider ca Quickmobile mai functioneaza doar pentru necunoscatorii care sunt atrasi de preturile mici. Dar si acestia, dupa ce cumpara o data, a doua oara nu o mai fac, prietenii stiu de ce…!
Era mai interesant un articol care sa acopere Google I/O decat ce telefoane se gasesc la QuickMobile.
Mai bine iau de site-uri chinezești. Măcar ăia sunt profesioniști și respectă garanția…
Am cumparat acum 2 ani un Xiaomi Redmi 3s de la Quickmobile si pana in ziua de azi am avut o singura problema cu el, am schimbat ecranul la el pentru ca l-am scapat pe beton cand mergeam cu rolele. L-am trimis in service si mi-a fost rezolvata problema intr-o saptamana.
Pentru ca ai platit interventia si display-ul, ia sa ai o problema cu placa logica si sa vrei sa fie schimbata pe garantie…
Folosesc un Meizu MX6 cumparat de la Quickmobile si nu am avut nici o problema. Sunt de parere ca telefoanele chinezesti sunt accesibile pentru oricine, pentru ca au pret bun si se apropie de performantele altor telefoane mai cunoscute
Gabriel, sincer nu am nimic cu tine, dar cred ca ai devenit groparul acestui blog daca ai ajuns sa recomanzi cititorilor sa cumpere de la fucking Quickmobile. Numai daca faci o simpla cautare pe google dupa cuvintele „Quickmobile tepari” o sa te convingi de ce s-ar putea sa-ti iei injuraturi de la unii cititori care s-au luat dupa tine si au cumparat de la QM. Eu mi-am luat teapa cu ei, prieteni de ai mei si-au luat teapa, oamenii sunt niste ordinari, retur nu exista, garantii nu exista, telefoanele aduse de ei prin diverse canale neoficiale sunt in general cu firmaware pentru tari asiatice au de multe ori incompatibilitati cu operatorii nostri (gen nu poti face update la telefon), iar la ei garantiile se termina de obicei cu rezolutia „soc mecanic” sau „constatare lichide pe placa de baza/placa logica”, deci anulare garantie pentru client chiar daca telefonul a fost returnat in service pentru cu totul alte probleme.
Deci, sa revin, intentionat (articol platit de QM) sau nu (incompetenta), cu acest articol iti cam bati joc de cititorii tai si ai acestui blog.
Daca citești articolul vei observa ca nu te obliga nimeni sa cumperi nimic. Si tu ce esti pornit asa? Tea platit pe tine concurenta sa arunci cu noroi pe forum? Vrei garantie? Cumpara marca mai cunoscuta si o sa ai garantie internationala. Cumpara de la orice magazin produse no name si sa vad cum se rezolva cu garantia.
N-am citit de mult timp un asa comentariu!Prietene,prin lege in Romania toate bunurile vandute au o garantie de doi ani.Eu m-am coborat sa-ti raspund.Tea vine probabil de la ceai.Cred ca pe toti ne plateste concurenta.
„Produse no-name”… Hahaha.
Aș încerca să-ți răspund Adiță da văd că ai scris „Tea”. Nu cred că are rost.
Trebuie sa ai probleme mari sa mai cumperi de la QM.Eu am fost mai norocos si n-am apucat sa comand de la astia nimic,dar am un coleg care si-a luat teapa intr-un mare fel.Anul trecut,prin toamna,a comandat un Asus Zenfone 2,o varianta cu 4Gb.Ram platita cu cardul.A primit in schimb o varianta de 2Gb..Retur cu povestea de rigoare si o mare surpriza…Baietii de acolo ii trimit mail precum ca telefonul a fost desfacut si supus unui soc mecanic violent,dar il pot repara contra cost,deci nici o legatura cu realitatea.Ca sa fie totul clar coletul cu telefonul la primit la servici unde am fost mai multi martori la desfacerea minuni si dupa dezamagire,la 10 minute,impachetat,curier retur.Dupa nspe schimburi de mail-uri,QM cu un tupeu fantastic si marea lor marinimie spune ca renunta la taxa de reparare si trimite asa aparatul.OK!Trimit telefonul baietii(inainte,culmea,au trimis si poze cu telefonul lovit) si surpriza….!IMEI-ul nu era acelasi ca cel al telefonului trimis prima oara.Inspiratia a fost a colegului care isi notase si fotografiase IMEI-ul.Sa nu o mai lungesc,Dupa reclamatia la ANPC,cu ceva interventii si relatii,dupa 6 luni,colegul a primit banii inapoi de la cumetrii QM.Sfat,nu mai cumparati online din Romania cu cardul.Plata ramburs e sfanta.
Stati deoparte de quickmobile! Cine nu crede, sa caute pe google(cum a zis cineva inaintea mea) experientele clientilor cu acesti bisnitari ordinari!
Altfel, fiecare face ce vrea cu banii(sanatatea si nervii) lui!
Si eu iti recomand sa nu mai faci reclama la Quickmobile, firma e de rahat si nu isi respecta clientii.
eu am cumparat de pe quickmobile in 2016 un asus zenfone 2, care 6 luni mai tarziu l-am trimis la garantie . cand vorbeam cu cineva la telefon nu eram auzit. se auzea mult zgomot pe langa vocea mea.
profesionisti. in 2 saptamani mi-au trimis alt telefon nou, sigilat, cu 64 gb ram, al meu fiind doar cu 32.
legat de depanero, am trimis un termometru non-contact cumparat de pe emag. nu am fost multumit de el deoarece nu masura bine. masuram de 5 ori in acelasi loc si temperatura diferea uneori si cu 2 grade. desi eram in cele 30 de zile perioada de retur, mi-au trimis inapoi termometru cu mentiunea „citeste manualul de instructiuni” . de la depanero. bataie de bajocura.