Razer, cunoscuti pentru mousi si tastaturi de buna calitate, a reciclat plastic aruncat in ocean pentru a realiza o colectie vestimantara in editie limitata.
Colecția vestimentară Kanagawa Wave, produsa in cantitate limitata folosind materiale plastice colectate din mari si oceane, care apoi au fost reciclate, este un semnal de alarma tras de Razer. Articolele vestimentare nu sunt un domeniu nou pentru Razer si nu o sa vedem blugi sau tricouri by Razer.
Acestea au fost proiectate pentru a atrage atentia asupra problemeli poluarii cu plastic a apelor, veniturile fiind folosite pentru a finanta eforturile de a reduce poluarea si a sprijini flora si fauna oceanelor.
Colecția vestimentară Kanagawa Wave este a doua inițiativă majoră Razer în ceea ce privește mediul înconjurător, sub egida campaniei mai largi #GoGreenWithRazer. Prima inițiativă de acest gen a fost campania de conservare a copacilor, Conservation Program, care s-a bucurat de un succes enorm. Simbolul acestei prime acțiuni a fost mascota Razer, Sneki Snek, care a contribuit la depășirea țintei esențiale de salvare a 100.000 de arbori, noul scop fiind conservarea a 1.000.000 de arbori.
Puteti face comanda AICI.
eu zic că e bătaie de joc sa ceri 150 de dolari pe un hanorac din plastic si 70 pe un maiou pe care ul poți cumpăra in acel gen la 15-20 dolari. o mare păcăleală
eu zic ca esti roman 🙂
si tu ce ești? chiar îți permiți astea? vrei sa porți plastic pe tine la 150$
Jedi se știe că face parte din clanul suiedejilor.
daca ar incepe sa foloseasca ei plastic reciclat in milioanele de produse care le ies de pe banda, i-as crede…pana atunci sunt exact pe acelasi palier cu blonda care merge in africa, is face o poza cu un copil negru scheletic, pune poza pe fb, dupa care isi muta curu’ in piscina hotelului de fite si baga un cocktail de 500 parai…
Cam dubios să faci haine de plastic care să producă în continuare microfibră ce ajunge în mări și oceane, pește și mai apoi în noi. Vorba lui Opincă, mai bine își făceau periferice din plasticul ăla, aveau mai multă credibilitate.
alt roman 🙂
acum doar n-o sa arunce lumea hainele in mari si oceane
sau cel putin ma gandesc ca cei ce cumpara haine la 150dolari bucata sunt cat de cat cu capul pe umeri si le duc in centre de colectare sau ceva pentru a fi donate, nu le arunca pe oriunde…