Cand AMD a planificat sa integreze un GPU in cadrul procesorului, si-a denumit intern aceasta tehnologie Fusion. Pentru ca urma sa fuzioneze cele doua componente pe aceeasi pastila de siliciu. Si pentru ca AMD si-a dezvaluit aceste intentii cu multi ani inainte de materializarea lor, presa IT a preluat si propagat termenul.
Pana la urma aceasta tehnologie a vazut lumina zilei. Insa AMD nu a mai folosit acest Fusion decat in cadrul notelor interne. Nu l-a transformat intr-un brand propriu, nu l-a folosit singular oficial in afara sloganului „The Future Is Fusion”. Dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Arctic sa-i dea in judecata.
Pentru ca ei au avut de ceva vreme gama de surse Fusion. Si au inregistrat acest brand in Europa (mai corect spus l-au preluat de la Boot Up International, dar oricum al lor este). Insa aceste surse au aparut abia dupa jumatatea anului 2008, mult dupa ce AMD a folosit termenul Fusion. Asta pe langa faptul ca inregistrarea unui termen atat de generic este penibila, si nu ar trebui sa fie posibila.
Care Arctic dom’le ? Aia care fac frigidere in Gaesti ? :))
Ei, lasă că alții au înregistrat cuvântul „ferestre”. :))
corect Nicu
si sa nu uitam ca alde apple si samsung si alti producatori se tot dau in judecata pt tot felul de ineptii, inclusiv dimensiunea fontului…..
Stai … se dau in judecata pentru marimea font-ului ? lasa-ma sa ghicesc …. samsung face asta nu ?
Arctic, fostul Arctic Cooling (ca se pare ca Arctic-ul nostru nu si-a inregistrat numele, si altii pot sa-l foloseasca fara probleme…
A da asta am inteles Alexandru,
Eu am intrebat faza cu apple si samsung – ce spune Andrei M.D,