Avem o serie de articole dedicate lui AppGallery, asta deoarece este singurul magazin de aplicații care poate rivaliza cu celelalte două mari magazine. Astăzi o să vă arăt cele mai populare aplicații de social media și communication disponibile în AppGallery.
AppGallery se dezvoltă constant, iar ritmul este unul cât se poate de accelerat. Cele mai populare aplicații au fost disponibile încă din prima fază a dezvoltării, iar multe au intrat treptat în ecosistem, asa cum v-am arătat în articolele anterioare.
Din categoria social media și communication, Huawei oferă în AppGallery o serie generoasă de soluții atractive, cum ar fi:
- Messenger
- Telegram
- Snapchat
- Tinder
Chiar daca eu sunt prea bătrân pentru unele aplicații, cum ar fi Snapchat sau Tinder, acestea sunt în vogă printre tinerii moderni care au crescut cu telefonul în mână. Bine, mai puțin Tinder care poate fi folosit de oricine, dacă știți la ce mă refer.
Ideea este că utilizatorii de telefoane Huawei sau viitori utilizatori pot accesa aceste aplicații fără nici un fel de problemă funcționalitate, ele fiind dezvoltate nativ pentru AppGallery.
Aceste aplicații din categoria Communication & Social Media pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei. Prin intermediul acestora, te poți conecta cu prietenii și familia, poți urmări postările și video-urile influencerilor tăi preferați, poți trimite mesaje, poți distribui conținutul care îți place către prieteni sau îl poți salva la Favorite.
WhatsApp-ul m-a ajutat mult în special în perioada pandemiei, când nu puteam să mă întâlnesc prea des cu cei dragi, și atunci obișnuiam să inițiez call-uri video cu mai mulți membri ai familiei sau prieteni în același timp. Astfel, aplicațiile de social media au părți bune și părți mai puțin bune. În acest caz, aplicația m-a ajutat enorm să țin legătura cu persoanele apropiate și să ne ridicăm moralul unii altora. Știm cu toții cât de greu ne-a fost atunci, și realizez că fără astfel de aplicații, izolarea ar fi fost și mai debusolantă.
Pe de altă parte, aplicațiile social media pot veni și cu reversul medaliei. De exemplu, am prostul obicei să pierd ore în șir pe Facebook dând scroll la infinit, practic prea târziu realizez că am consumat inutil timp prețios pe care puteam să îl folosesc pentru familie sau pentru a învăța ceva nou din domeniile care îmi plac.
Sau mai vorbeam cu prieteni și colegi care îmi povesteau că aplicații precum Tinder sau altele de tip dating îți pot crea așteptări nerealiste în privința oamenilor și a relațiilor. Practic, ideal e să existe mereu un echilibru, să știi să folosești ceea ce te ajută dintr-o aplicație și să pui o limită atunci când e cazul.
În ceea ce privește alte aplicații, din ce știu eu, la noi nu este atât de popular Telegram de exemplu, din ce am găsit în date statistice, e mai folosit în India, Rusia și Iran. Snapchat nu folosesc, dar știu că e destul de popular și la noi printre adolescenți în special, fiindcă are tot felul de filtre, emoji și șabloane pe care le poți folosi pentru fotografii. Cumva, pe ei îi ajută să se exprime mai bine și să fie creativi.
LinkedIn e util pentru mediul profesional, te ajută să te conectezi cu colegii de muncă sau cu partenerii de business cu care colaborezi sau cu care ai colaborat în trecut. La noi în România poate fi chiar un must-have să ai un cont de LinkedIn bine pus la punct, plus contacte influente și recomandări de la oamenii cu care ai lucrat. Sunt companii care iau foarte în serios acest aspect la o decizie de angajare.
Nu cred că mai trebuie să avem dubii că aplicațiile nu ar funcționa corect, în special cele mai populare fără de care nu putem trăi într-o societate modernă. Putem doar să așteptăm ca ecosistemul AppGallery să se dezvolte și mai rapid astfel încât să avem toate aplicațiile în cel mai scurt timp posibil.
Vreau să vă ofer câteva date interesante despre magazinul AppGallery, ca dovadă că acesta devine treptat mai bun.
AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creștere majoră care a plasat-o pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global.
AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume, cu o creștere de 16% față de T3 din 2020
Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent.
Peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.
AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.
Siguranță: Toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.
Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește descărcarea aplicațiilor în telefonul tău Huawei, scanează QR codul de mai jos și vei fi direcționat spre un cont de WhatsApp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a Huawei AppGallery sau poți accesa acest link pentru a ajunge direct în acest cont.
Și le poți avea și în China? Oh, nu… Fiindcă în China sunt interzise… Dar îți pui fustele în cap dacă americanii interzic ceva din China. Tipic…
Pe AppGallery sunt disponbile tot felul de jocuri si aplicatii, iar magazinul e tare usor de folosit – asta e un mare plus. Iar cu Whatsapp si Instagram m-am obisnuit sa le folosesc zilnic, asa ca e bine ca le am si pe telefonul Huawei.